USHTRIMET DHE USHQIMI NDIHMOJNË PËR NDËRTIMIN E MUSKUJVE

USHTRIMET DHE USHQIMI NDIHMOJNË PËR NDËRTIMIN E MUSKUJVE

Ata që preferojnë fitnesin përveç dëshirës për të humbur në peshë mundohen të ndërtojnë edhe muskuj. Për këtë çështje përveç ushtrimeve ndihmojnë edhe ushqimet.

Që të ndërtoni muskuj nevoiten proteina, fruta, karbohidrate, perime, e yndyra të shëndetshme.

Vezët

Vezët janë shumë të shëndetshme dhe një burim i mrekullueshëm i proteinave.

Uji:

Uji është çelësi për të ndërtuar muskuj, 9 gota në dita janë të nevojshme nëse po tentoni të ndërtoni një trup me muskuj.

Salmoni:

Salmoni është burimi më i mirë i omega 3. Po ashtu përmban një sasi të madhe të proteinave. Salmoni i egër është më i shëndetshëm.

Jogurti grek:

I paketuar me shumë proteina, jogurti grek ju mban më të mbushur për një kohë të gjatë. Po ashtu përmban shumë baktere të mira.

Vaji i ullirit ekstra virgjin:

Vaji i ullirit ekstra virgjin ka shumë yndyra të mira. Ai ndihmon në ndërtimin e muskujve kur përdoret në sasi të konsiderueshme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.