Të Përditshme

MOTI NË RMV KËTË JAVË DERI NË 43 GRADË

MOTI NË RMV KËTË JAVË DERI NË 43 GRADË Në tre ditët në vijim...

45% E GRAVE PËRBALLEN ME DHUNË GJINORE

45% E GRAVE PËRBALLEN ME DHUNË GJINORE 45% e grave në RMV përjetojnë dhunë...

FAZA PORTOKALLI NË TËRË SHTETIN DERI MË 25 KORRIK

FAZA PORTUGALLI NË TËRË SHTETIN DERI MË 25 KORRIK Prej sot deri më 25...

BESIMTARËT MUSLIMAN FESTOJNË SOT KURBAN BAJRAMIN

BESIMTARËT MUSLIMAN FESTOJNË SOT KURBAN BAJRAMIN Besimtarët mysliman kremtojnë sot Kurban Bajramin, apo siç...

BFI DHE KOM KUNDËR PROPOZIM LIGJEVE TË KODIT CIVIL

BFI DHE KOM KUNDËR PROPOZIM LIGJEVE TË KODIT CIVIL Bashkësia Fetare Islame në RMV...