2644 Articles Written1 Comments

VETËM 17.4% E POPULLSISË SË BOTËS ËSHTË VAKSINUAR ME DY DOZA

Vetëm 17.4% e popullsisë së botës është vaksinuar me dy doza të vaksinës, ndërsa...

PUSHIMI DIMËROR I NXËNËSVE DUHET ZGJATUR PËR DY JAVË

PUSHIMI DIMËROR I NXËNËSVE DUHET ZGJATUR PËR DY JAVË THOTË MJEKU PANOVSKI Për shkak...

OMICRON PO SHQETËSON BOTËN

OMICRON SHQETËSON BOTËN Varianti Omicron që ka marrë një hov dominues dhe po përhapet...

7 TË VDEKUR 1822 TË INFEKTUAR – KOVID-19

Ministria e Shëndetësisë bën të ditur se nga 7123 testet e kryera në 24...

NDOTJA E AJRIT SHKAKTON SHKALLË TË LARTË INFERTILITETI NË BALLKAN

Ekspozimi i zgjatur ndaj ajrit të ndotur në Ballkanin Perëndimor mund të zvogëlojë fertilitetin...