“IKONA E DETIT” DO TË FILLOJË LUNDRIMIN NË JANAR TË VITIT 2024

“IKONA E DETIT” DO TË FILLOJË LUNDRIMIN NË JANAR TË VITIT 2024

Kroçera më e madhe në botë, ‘Ikona e Detit’ do të fillojë lundrimin në janar të vitit 2024. Kjo anije turistike të sjell gjithçka që ke nevojë pasi ofron 40 restorante, ka 28 kategori dhomash dhe mban 7,600 vizitorë në 2,805 dhomat e saj.Gjithashtu do të ketë parkun më të madh ujor.

Me gjatësi 365 metra, madhësia e anijes së ardhshme të lundrimit do të jetë pak më e madhe se ‘Wonder of the Seas’ e Royal Caribbean, e cila mban titullin e anijes më të madhe të lundrimit në botë.

Rezervimet për lundrimet në anijen luksoze nga Miami në Karaibe pritet të hapen së shpejti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.