Të Përditshme

KE: FOKUS NË LUFTËN KUNDËR DHUNËS NDAJ GRAVE NË INTERNET

Në këtë kohë kur shohim një zhvillimin të madh të teknologjisë informatike dhe komunikimit,...

MOSHA NUK KA KUFIZIME

Xhulijana Hokins, gruaja 105 vjeçare e njohur si uragan, ka vendosur një rekord të...

NDËRRON JETË LEHONA 26-VJEÇARE

Një ngjarje tronditëse ndodhi mbrëmë gjatë natës në Spitalin “Nëna Terezë” në Çair. Vdes...

VDES SHTATZËNA 30 VJEÇARE

  VIKTIMA E PARË E LIGJIT PËR ABORT NË POLONI Qytetarët të shumtë në...

PREJ SOT BËHET PAGESA E PENSIONEVE PËR TETORIN

Bankat rekomandohen nga ana e Qeverisë ( vendim i sjellur në mbledhjen e fundit)...