VEPRA TË VOGLA MIRËSIE PËR VETEN TUAJ!

  • Vendosni një shishe të plotë me ujë pranë shtratit tuaj për ta pirë gjatë natës.
  • Emëroni alarmin e mëngjesit si diçka që e dini se do t’ju bëjë të qeshni ose të motivoheni.
  • Caktoni këngën e rehatisë/ bëni një listë këngësh për t’i dëgjuar kur jeni më të shqetësuar apo nervoz.
  • Shkruani/imagjinoni se çfarë do t’ju thoshte personazhi juaj i preferuar nëse do t’ia besonit hallet.
  • Trajtoni veten kur keni sukses në ndonjë gjë (pranoni dhe festoni arritjet tuaja)
  • Përpiquni që me kohë t’i pastroni gjërat që ju shqetësojnë, kështu që nuk duhet t’i pastroni të gjitha të grumbulluara më vonë.
  • Rezervoni pak kohë gjatë ditës për të bërë diçka që ju bën të lumtur
  • Lëreni veten tuaj të bëjë gabime

Leave a Reply

Your email address will not be published.