ILAÇ NATYRAL PËR DHIMBJET E LUKTHIT, GASTRITIN APO HELIKOBAKTERIN

ILAÇ NATYRAL PËR DHIMBJET E LUKTHIT, GASTRITIN APO HELIKOBAKTERIN

Dhimbjet e lukthit, gastriti, apo helikobakteri janë shqetësime për shumë persona. Mjekësia popullore njeh një ilaç të shkëlqyeshëm natyral që lehtëson dhimbjen, qetëson gastritin dhe shëron mukozën në vetëm tre  ditë.

PËRGADITNI ÇAJ MAJDANOZI

Majdanozi përmban vitamina të ndryshme A, B, C, E dhe K, që e bëjnë atë një përbërës të shkëlqyeshëm për trajtimin e çdo lloji të sëmundjeve të tretjes. Lani mirë një tufë majdanoz dhe lëreni të ziejë në një litër ujë. Lëreni të ziejë për të paktën 5 minuta, më pas hiqeni tiganin nga zjarri dhe lëreni të mbuluar për dy orë. Kulloni çajin dhe ruajeni në një kavanoz qelqi. Pini këtë lëng gjatë gjithë ditës në vend të ujit.

PËRGATITNI UJË ORIZI

Në kombinim me çajin e majdanozit ai ka një efekt të madh në rigjenerimin e mukozave të dëmtuara. Zieni 150 gram oriz në një litër ujë. Pas 20 minutash zierje, kullojeni orizin dhe ruajeni ujin në një kavanoz qelqi. Pini ujë orizi çdo ditë ndërsa simptomat e gastritit zgjasin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.