NISIN XHIRIMET E VIDEOKLIPIT E KËNGËS “SEKRET”

NISIN XHIRIMET E VIDEOKLIPIT PËR KËNGËN “SEKRET”

Ronela Hajati ka nisur xhirimet e videoklipit të këngës “Sekret”, e cila do të përfaqësojë Shqipërinë në Festivalin e Eurovizionit, që do të mbahet mes 10 dhe 14 Majit në Torino të Italisë. Klipi po xhirohet në jug të Shqipëris, me një mesazh të fortë për ruajtjen e trashëgimisë natyrore. Klipi po xhirohet buzë Vjosës, në Bylis, ndërsa një pjesë e xhirimeve do të mbahen në Gjirokastër dhe Tepelenë. Videoklipi do të publikohet në fillim të Marsit në kanalin zyrtar të Eurovizion, do të tregojë disa nga bukuritë më joshëse të Shqipërisë si një kartolinë ftese për të gjithë shikuesit e Festivalit Europian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.