POETEJA LINDITA AHMETI MERR ÇMIMIN 11 TETORI

POETEJA LINDITA AHMETI MERR ÇMIMIN 11 TETORI

Këshilli për Ndarjen e Çmimit Shtetëror “11 Tetori” i ndau në Kuvend çmimin shtetëror “11 Tetori” poetes Lindita Ahmeti.

Cmimi ndahet për vitin 2022 për mirënjohjen më të lartë për vepër jetësore në fushën e shkencës, artit, ekonomisë dhe veprimtarive të tjera me interes publik të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Çmimi në fushën e kulturës dhe artit, iu nda poetes Lindita Ahmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.