KOSOVA DHE SHQIPËRIA ME MBI 9 MIJË RASTE AKTIVE ME KOVID 19

KOSOVA DHE SHQIPËRIA ME MBI 9 MIJË RASTE AKTIVE ME KOVID 19

Ditëve të fundit në rajon po rritet ndjeshëm numri I infektimeve me kovid 19.

Aktualisht në Kosovë janë 9 mijë e 300 raste aktive me COVID-19.

Numri I rasteve aktive u rrit pasi në Kosovë ditët e fundit janë regjistruar rreeth 1000 raste positive brenda 24 orësh.

Edhe Shqipëria ditët e fundit po regjistron reth 1000 raste positive brenda 24 orësh. Numri i rasteve aktive në Shqipëri ka arritur në 9,810 të prekur me Covid19.

Por me gjithë numrin e madh të personave të infektuar, vetëm dhjetra pacient kërkonë trajtim spitalorë.

Rritje të rasteve me kovid 19 vërehet edhe në shtetet tjera të rajonit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.