GRATË SIPAS GRUPIT TË GJAKUT: AB JANË EMOCIONALE DHE JA CILAT JANË NËNAT MË TË MIRA

Si janë gratë sipas grupit të gjakut: AB janë emocionale dhe ja cilat janë nënat më të mira

Ka shumë teori për ndikimin e supozuar të grupit të gjakut në personalitetin tonë, i cili është veçanërisht i theksuar në Azi, veçanërisht në Japoni dhe Korenë e Jugut, ku grupi i gjakut është një faktor shumë i rëndësishëm në vlerësimin e karakterit të dikujt.

GRUP GJAKU O

Femrat me grup gjaku zero janë mjaft egoiste. Janë shumë xhelozë dhe të pasionuar në marrëdhëniet me meshkujt. Dominojnë gjithashtu personalitetet e forta. Ato përpiqen të kontrollojnë të zgjedhurit e tyre në gjithçka, bëhen shpejt indiferente ndaj partnerëve të qetë dhe të dobët. Duhet theksuar se gratë e suksesshme, të biznesit dhe personazhet e famshëm dominohen nga gratë me këtë grup gjaku.

Presin lumturi, kënaqësi dhe butësi nga burrat e tyre. Si bashkëshorte ato sundojnë nga prapavija dhe shpesh e dinë se janë të përfshirë në mënyrë aktive në ndërtimin e karrierës së burrit të tyre.

Si nëna, ato janë miqësore me fëmijët e tyre dhe ambiciet e tyre i arrijnë përmes bashkëshortëve dhe fëmijëve.

Grupi i gjakut A

Ky grup gjaku përfshin gratë që karakterizohen nga durimi dhe qetësia. Ato shpesh konsiderohen vetëmohuese, të shoqërueshme dhe shumë të disiplinuara. Këto gra vlerësojnë rregullsinë dhe rehatinë dhe gjithmonë përpiqen t’i zgjidhin problemet pa konflikt. Megjithatë, ato janë gjithashtu shumë kokëfortë dhe ndonjëherë nervozë. Shpesh e shohin veten si të varur,janë shumë të turpshme në marrëdhëniet e dashurisë por respektojnë partnerin dhe cilësitë e tij.

Për shkak të natyrës së tyre emocionale dhe të ndjeshme ato do t’i zbulojnë ndjenjat e tyre vetëm kur të jenë plotësisht të sigurta se nuk do të mashtrohen dhe lëndohen.

Si bashkëshorte ato janë ideale.

Gjithashtu, një grua me grupin e gjakut A është një nënë që kujdeset për fëmijët e saj por edhe kërkon shumë prej tyre.

Grupi i gjakut B

Gratë me grup gjaku B karakterizohen nga fleksibiliteti i karakterit. Ato e tolerojnë shumë mirë vetminë por në një grup të madh ndihen si peshku në ujë. Ndryshe nga dy grupet e para të gjakut, ato nuk duan të jenë udhëheqës apo vartës. Janë shumë të mir]a për të përfituar nga situata të ndryshme duke ruajtur pavarësinë e tyre. Ato harmonizohen mjaft mirë në shoqëri. Duan të flirtojnë ndaj nuk duhet të habiteni nëse kanë shumë miq të seksit të kundërt. Në dashuri presin butësi dhe kënaqësi, lumturi dhe besnikëri, si dhe vëmendje të vazhdueshme ndaj partnerit.

Në marrëdhënie duken paksa të vështira dhe të paprekshme, ndaj është më e vështirë të vendosësh për martesë. Ndryshe, kur martohen dhe bëhen nëna, janë shumë besnike dhe të përkushtuara.

Grupi i gjakut AB

Gratë e këtij grupi gjaku janë shumë të ndjeshme dhe të ekuilibruara. Ato janë me takt, të sjellshme dhe të ndershme. Është shumë e vështirë për këto gra të marrin ndonjë vendim: ato fjalë për fjalë janë të grisura nga dyshimet dhe konfliktet e brendshme. Gra të tilla shpesh janë të dashura. Ata janë shumë të sinqertë në marrëdhëniet e dashurisë.

Ato adhurojnë edhe meshkujt me shpirt aventuresk, por dashurinë e shijojnë vetëm për aq kohë sa partnerët i lejojnë të mbeten mistikë.

Si nëna, ato janë shumë të buta me fëmijët e tyre, të buta dhe modeste. Ato gjejnë me sukses një masë se sa mund të jenë miq me fëmijët e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.