5 MËNYRA TË VEPRIMIT KUR NJË DJALË TREGON INTERES PËR JU PA THËNË ASNJË FJALË

5 MËNYRA TË VEPRIMIT KUR NJË DJALË TREGON INTERES PËR JU PA THËNË ASNJË FJALË

Gjithçka ka të bëjë me gjuhën e trupit.

Ekspertët e gjuhës së trupit thonë se vetëm shtatë për qind e komunikimit tonë buron nga fjalët tona ndërsa pesëdhjetë e pesë për qind shprehet me trupin tonë. Pjesa tjetër e komunikimit tonë afërsisht tridhjetë e tetë për qind rrjedh nga toni i zërit tonë.

Nëse është kështu dhe doni të dini vërtet se si të dalloni nëse një djalë ju pëlqen është e domosdoshme që të mësoni se si të lexoni gjuhën e trupit. Pra, pikërisht kur menduat se mund të jeni jashtë radhëve delikate, fjalëve të mbetura pa thënë dhe shenjave nga universi për të zbërthyer me kujdes, ne po ju japim më shumë.

Të dhëna në gjuhën e trupit të secilit, duke përfshirë (por pa u kufizuar në) qëndrimin, kontaktin me sy dhe madje edhe sa shpesh dikush prek fytyrën e tyre, tregojnë nëse ai është i interesuar romantikisht për ju apo jo.

Pra si vepron një djalë kur bie në dashuri? Këtu janë pesë shenja të gjuhës së trupit që tregojnë se një djalë ju pëlqen:

  1. 1. E prek fytyrën.

Një burrë që ju pëlqen do të tërheqë vëmendjen në fytyrën e tij duke e prekur atë në periudha të ndryshme dhe e njëjta gjë vlen edhe për gratë. Gjatë takimit tuaj ai mund të kalojë gishtat nëpër flokët e tij, të prekë veshët, të fërkojë mjekrën ose të lëpijë buzët, të gjitha këto janë shenja që ai është i tërhequr nga ju.

Burrat dhe gratë prekin buzët e tyre kur shohin një person tërheqës për shkak se buzët janë një zonë erogjene, kështu që në mënyrë të pandërgjegjshme ndjehet mirë kur e prekni.

  1. I ngre vetullat.

Shkencëtarët socialë thonë se kur një njeri është i emocionuar, sytë e tij do të bëhen më të hapura për të marrë më shumë nga mjedisi i tij. Kur kjo të ndodhë, vetullat do të ngrihen dhe do të bien ndërsa sytë përpiqen të bëhen hapen. Nëse jeni duke folur me një burrë dhe ai është i tërhequr nga ju, shikoni (rastësisht) për të parë nëse vetullat e tij ngrihen dhe bien ndërsa flet me ju.

Ekspertët e gjuhës së trupit sugjerojnë gjithashtu se edhe burrat do të animohen gjithnjë e më shumë kur flasin me një grua që tërhiqen. Një gjest i ekzagjeruar është gjithashtu një përpjekje biologjike për t’ju joshur.

  1. Ai luan me pijen e tij.

A luan një djalë me pijen e tij ndërsa flet me ju? Mos u shqetëso, Ai nuk është i mërzitur. Ai është në të vërtetë me ju.

Ekspertët e gjuhës së trupit thonë se burrat që tërhiqen seksualisht nga një grua mund të luajnë me objekte duke përdorur duart e tyre. Për shembull, ai mund të kalojë gishtat rreth buzës së një gote ose të heqë etiketën e birrës së tij. Ju gjithashtu mund ta vëreni atë duke rregulluar rrobat e tij si jakën ose butonat.

Sa më i tërhequr të jetë ai, aq më i theksuar do të bëhet nervozizmi.

  1. Ai anon drejt jush.

Çfarë ndodh kur një burrë shikon sekondat e fundit të një ndeshje futbolli? Ai përkulet jashtë divanit. Kjo lëvizje biologjike nuk ndryshon kur edhe ai tërhiqet nga ju.

Shkencëtarët socialë thonë se burrat do të anojnë nga ju dhe shpesh do t’i drejtojnë këmbët drejt jush kur ndjejnë një tërheqje. Ai gjithashtu nuk do t’i heqë sytë nga ju. Nëse ai bën kontakt të shkëlqyer me sy gjatë gjithë bisedës është një shenjë se ai është i interesuar.

  1. Ai ju prek.

Edhe nëse një mashkull nuk është tipi i ndjeshëm “i prekshëm”, mund të vëreni se ai në mënyrë të pandërgjegjshme ju prekë gjatë gjithë mbrëmjes. Edhe djaloshi i turpshëm do të ketë një prekje me bërrylin, dorën ose shpinën tuaj kështu që kini kujdes për të.

Sfida për çdo grua është të përcaktojë nëse është e rastësishme apo e qëllimshme. Nëse është me qëllim, atëherë qëllimet janë të qarta por nëse del si e rastësishme mund të jetë gjuha e trupit që ju thotë diçka që goja e tij nuk do të guxonte të zbulonte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.