12.324 RASTE AKTIVE ME KOVID 19 NË VEND

12.324 RASTE AKTIVE ME KOVID 19 NË VEND

Në vend janë 12.324 raste aktive, shumica prej të cilave 6484 janë të regjistruara në Shkup.

Sipas të dhënave të publikuara dje nga Instituti i Shëndetit Publik, nga 4695 teste të kryera janë regjistruar 1045 raste të reja me KOVID-19, 25 të vdekur dhe 2418 të shëruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.