BIRI SULMOI FIZIKISHT NËNËN E TIJ

Një rast i dhunës familjare është denoncuar dje në Sektorin e Punëve të Brendshme në Tetovë. 

Babai nga Tetova dhe bashkëshortja e tij, 56-vjeçare kanë denoncuar në SPB Tetovë birin e tyre, 29-vjeçar, E.M., pasi fizikisht ka sulmuar nënën. 

“Më pas, ai është paraqitur në Stacionin Policor në Tetovë. Ndërmerren masa për zbardhjen e rastit”, njoftojnë nga SPB Tetovë. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.