BRENDA TRE DITËSH NË RMV 1233 TË INFEKTUAR DHE 7 TË VDEKUR NGA KOVID 19

BRENDA TRE DITËSH NË RMV 1233 TË INFEKTUAR DHE 7 TË VDEKUR NGA KOVID 19

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoni të Veriut ka bërë të ditur se brenda tri ditësh nga 3.561 testime janë regjistruar 1,233 raste të reja me Covid-19. Gjithashtu, në të njëjtën periudhë kohore janë regjistruar edhe 7 viktima nga virusi korona. Poashti ISHP ka regjistruar 1.450 pacientë të shëruar. Numri i rasteve aktive është 3.991 të infektuar me Kovid 19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.