JA ÇFARË TREGON KOHA E GJUMIT PËR PERSONALITETIN DHE TIPARET TUAJA TË KARAKTERIT.

JA ÇFARË TREGON KOHA E GJUMIT PËR PERSONALITETIN DHE TIPARET TUAJA TË KARAKTERIT.

Nëse zakonisht shkoni për të fjetur midis orës 20:00 dhe orës 22:00.

Të shkosh herët në shtrat kur duhet të zgjohesh herët ka shumë kuptim por të shkosh në shtrat midis orëve 20:00 dhe ora 22:00 çdo natë të javës, edhe kur nuk keni plane herët në mëngjes, është shumë më tepër se logjika. Nëse rregullisht bie në gjumë gjatë këtij intervali kohor, shanset janë që të jeni një person i kujdesshëm që dëshiron rutinën dhe rregullin.

Sigurisht, ju pëlqen të argëtoheni por i jepni përparësi shëndetit dhe programit tuaj pothuajse mbi gjithçka tjetër. Për disa, kjo mund të duket një zgjedhje e pamundur por për ju ajo thjesht funksionon.

Vetëm mos harroni se ndërsa ekziston një thënie e vjetër që “asgjë e mirë nuk ndodh pas mesnatës”, shumë gjëra të mrekullueshme ndodhin midis orës 20:00 dhe orës 22:00. Mos lejoni që natyra juaj e vështirë t’ju pengojë të përjetoni gjëra të reja dhe emocionuese në jetë.

Nëse zakonisht shkoni për të fjetur midis orës 22:00. dhe orës 00:00.

Nuk është turp të shkosh në shtrat midis orëve 22:00 dhe orës 12:00 sepse nuk është turp të shkosh në shtrat sa herë që zgjedh të pushosh kokën tënde të lodhur. Megjithatë, nëse shkoni për të fjetur gjatë kësaj kohe kjo zbulon diçka mjaft intriguese për personalitetin tuaj.

Njerëzit që bien në gjumë në këtë interval kohor konsiderohen të jenë punëtorë të zgjuar dhe të besueshëm por ata gjithashtu kanë një shpirt rebel në brendinë e tyre. Këta janë njerëz e dinë se respektimi i një rutine është gjëja e përgjegjshme për të bërë por ata nuk mund ta ndihmojnë veten të ndiejnë nevojën për ta shtyrë pak kohën, veçanërisht nëse janë të shqetësuar se mund të humbasin diçka argëtuese!

Ndërsa këta njerëz lavdërohen për qëllimet e tyre të mira ndonjëherë ata kanë nevojë për një goditje të fortë e cila do ti ndihmojë të arrijnë me suksese dhe qëllimet e tyre.

Nëse zakonisht shkoni për të fjetur midis orës 00:00 dhe 02 të mëngjesit.

Shumë njerëz e konsiderojnë veten si bufat e natës që me të vërtetë lulëzojnë gjatë orëve të errëta. Ata janë mendimtarë kreativë të botës dhe janë gjithashtu lythat e shqetësimit. Sigurisht, ata mund të qëndrojnë zgjuar pak vonë sepse ishin ndoshta të përfshirë në aktivitet shoqëror por ato orë shtrihen edhe më larg se sa kishin menduar sepse shpirtrat e tyre janë plot me energjinë e shqetësuar që vjen nga një mendje që përpiqet të zgjidhë tekat që dalin nga zemra e tyre endacake.

Njerëzit që rrinë zgjuar deri vonë janë kërkues të lindur dhe lumturia nuk gjendet gjithmonë lehtë. Megjithatë, nëse arrijnë të bëjnë sasinë e duhur të gjumit në përgjithësi ata mund të ruajnë ekuilibrin dhe stabilitetin që dëshirojnë aq shumë në jetë.

Nëse zakonisht shkoni për të fjetur midis orës 2 dhe 4 të mëngjesit.

Sigurisht, shpeshherë ju mund të qëndroni zgjuar gjithë natën për udhëtime ose një ngjarje speciale veçanërisht vonë por shumica e njerëzve nuk e gjejnë veten duke shkuar në shtrat midis orëve 2 të mëngjesit dhe 4 të mëngjesit në baza të rregullta.

Njerëzit që e bëjnë këtë kohën e tyre të gjumit janë shpirtra të lirë që thjesht refuzojnë t’u binden rregullave konvencionale. Ata ka të ngjarë të jenë të vetëpunësuar pasi refuzojnë të përkulen me askënd në asnjë rrethanë. Njerëzit që shkojnë në shtrat kaq vonë janë rebelë, të zjarrtë dhe gjaknxehtë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.