KONFIMROHET RASTI I PARË I LISË SË MAJMUNËVE NË TURQI

KONFIMROHET RASTI I PARË I LISË SË MAJMUNËVE NË TURQI

Rasti i parë i lisë së majmunit është konfirmuar në Turqi, tha sot ministri turk i Shëndetësisë Fahrettin Koca. Sipas tij, pacientja është 37 vjeçare dhe ka sistem imunitar të dëmtuar.

Koca tha në Twitter se pacientja ishte në izolim dhe se asnjë rast tjetër nuk ishte identifikuar deri më tani. Ai përkujtoi se kjo sëmundje nuk transmetohet nga ajri por me kontakt të ngushtë fizik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.