MJEGULLA DHE RRUGËT NE LAGËSHTI VËSHTIRËSOJNË KOMUNIKACIONIN

MJEGULLA DHE RRUGËT NE LAGËSHTI VËSHTIRËSOJNË KOMUNIKACIONIN

Për shkak të paraqitjes së mjegullës dhe lagështisë në disa akse rrugore në vend zvogëlohet dukshmëria dhe vështirësohet komunikacioni.

Prej 50-60 metra këtë mëngjes është zvogëluar dukshmëria në drejtimin rrugor Kumanovë – Stracin, deri në 80 metra edhe në kalimin malor Bukovë, informon Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

Komunikacioni në rrugët shtetërore po qarkullon nëpër rrugë të lagështa, në disa vende më të larta edhe me mbetje të borës në rrugë. Reshje të borës me intensitet të ndryshueshëm vërehet në Kodrën e Diellit, Mavrovë edhe në kalimet malore Strazhë, Bukovë dhe Presekë.

Zvogëlohet dukshmëria për shkak të paraqitjes së mjegullës prej 50-60 metra këtë mëngjes edhe në drejtimin rrugor Kumanovë – Stracin, deri në 80 metra edhe në kalimin malor Bukovë, informon Lidhja Auto Moto e Maqedonisë. Komunikacioni në rrugët shtetërore po qarkullon nëpër rrugë të lagështa, në disa vende më të larta edhe me mbetje të borës në rrugë. Reshje të borës me intensitet të ndryshueshëm vërehet në Kodër të Diellit, Mavrovë edhe në kalimet malore Strazhë, Bukovë dhe Presekë.

Në vendkalimet kufitare, nga pala e Maqedonisë së Veriut nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti./Ajo.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.