SHKOLLA KU NDODHI MASAKRA NË TEKSAS DO TË RRËNOHET

SHKOLLA KU NDODHI MASAKRA NË TEKSAS DO TË RRËNOHET

Një shkollë fillore në Teksas ku një person i armatosur vrau 19 nxënës dhe dy mësues do të rrënohet, tha kryebashkiaku Don McLaughlin për BBC gjatë një takimi të tensionuar dhe emocional të Këshillit Bashkiak me banorët që kërkonin përgjigje për të shtënat.

Ai nuk tha se kur do të prishet shkolla. Zemërimi i qytetarëve u përshkallëzua pas sulmit të majit dhe faji iu transferua policisë që priti më shumë se një orë për t’u përballur me sulmuesin. McLaughlin tha se shkolla do të shkatërrohej sepse nuk mund t’i kërkonin asnjë fëmije ose mësuesi të kthehej ndonjëherë në atë shkollë.

Shkolla fillore Rob ka afro 600 nxënës në klasat e dyta, të treta dhe të katërta. Sulmi ndaj 18-vjeçarit, i identifikuar si Salvador Ramos ndezi një debat të ripërsëritur mbi ligjet e armëve në mbarë vendin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.