STUHIA NË OHËR DËMTOI KULMIN E NJË OBJEKTI DHE DËMTOI TRE BANESA

STUHIA NË OHËR DËMTOI KULMIN E NJË OBJEKTI DHE DËMTOI TRE BANESA

Era e fortë jugore në Ohër, solli një stuhi të madhe me ç’rast rrëmbeu kulmin e një objekti dhe dëmtoi tre banesa në një objekt tjetër.

Një pjesë e çatisë së llamarinës ka rënë edhe mbi një makinë të parkuar para godinës. Poashtu dallgë të mëdha u ngritën në liqen, të cilat sipas mediave vendore kanë shkaktuar dëme në objektet përgjatë bregdetit në pjesën e vjetër të Ohrit. Era ka rrëzuar edhe një shtyllë në një nga rrugët e qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.