VRITET NË UKRAINË “NËNA-HEROINË”

VRITET NË UKRAINË “NËNA-HEROINË”

Ministria e Punëve të Jashtme e Ukrainës, ka njoftuar se një ushtare ukrainase – nënë e gjashtë fëmijëve është vrarë gjatë luftimeve nga forcat ruse.

Olga Semidyanova, 48-vjeçe, ndërroi jetë duke luftuar kundër forcave ruse, pasi shërbeu si mjeke ushtarake që nga 2014 në rajonin e Donteksut – një rajon që ishte në luftë prej vitesh. Ajo ishte nënë e gjashtë fëmijëve dhe gjashtë tjerëve që i ka adoptuar – duke fituar titullin “nëna-heroinë”.  Semidyanova për asnjë moment nuk e kishte braktisur vijën e parë të frontit – duke luftuar përkrah bashkëkombësve të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.